Velkommen til Motorcykel Clubben Svendborg (MCS).

MCS er en aktiv forening for motocrosskørere og motorsportsinteresserede. Der er ca. 170 medlemmer. MCS har 3 baner til brug for træning og løb. Banerne i Svendborg og Rødme kan benyttes til motocross og quad.

Motocross er udpeget af Svendborg kommune og Team Danmark som eliteidrætsgren i Svendborg kommune. Dette understøttes gennem en samarbejdsaftale mellem Kommunen og Team Danmark (http://www.teamdanmark.dk/fokusomrader/elitekommuner/artikler/svendborg-kommune.aspx).

Klubbens medlemmer deltager bl.a. i DM, EM, VM, diverse Pokalløb og Franske, Hollandske, Tyske og Svenske motocross-serier.

MCS har banefaciliteter som kan udfordre alle niveauer. Micro, Mini og Maxi kan køres på Svendborgbanen. På Rødmebanen kan køres Mini og Maxi. Banerne passes og vedligeholdes af klubbens medlemmer på planlagte arbejdsdage.

Du kan få mere at vide om motocross ved at klikke HER

Microbanen benyttes af børn fra ca. 4 år til ca. 10 år til træning og løb. Microcrosser (PW50) kan prøves af børn med interesse for motocross. Kontaktperson microbane: Jesper Gordon

[vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”5″ images=”1651,1652,1653,1654″ onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” img_size=”400×300″]

Motorcykel Clubben Svendborg er også motocross på eliteniveau. Motocrosskørere fra MCS er blandt Danmarks og Europas bedste.

Herunder: Sara Andersen, #325. Europa Cup vinder i dameklassen 2016

Maxibanen i Svendborg benyttes af kørere fra ca. 10 år (Mini) til motionskørere på +70 år.

Rødmebanen benyttes af kørere fra ca. 10 år (Mini) til motionskørere på +70år.

Rødme1 13062015
[vc_gallery type=”flexslider_slide” interval=”3″ images=”1638,1639,1640,1641,2081,2080″ onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” img_size=”full”]